ORIENTACIÓ EN FAMÍLIA A TARRÉS

Et vols iniciar en família a l’esport de l’Orientació?

Apunta’t al Correxics el proper 6 de maig!

L’esport de l’orientació té com a objectiu cercar diferents fites amagades en un terreny, amb ajuda d’un mapa, en un temps determinat.

Nosaltres no anem a competir, sinó a gaudir de la cerca i de la descoberta de fites en família. On posem a proba de forma lúdica la presa i consens de decisions en Tribu, l’estratègia… Qui en tingui ganes, pot fer pràctiques amb la seva brúixola per saber-se situar a l’espai i projectar quin és el següent pas… Cadascú fins on vulgui arribar!

Descobrireu la bonica i acollidora vila de Tarrés i els seus voltants amb ajuda d’un mapa.

Si no saps com llegir un mapa ni com orientar-lo, porta la teva brúixola i una persona experta et donarà les eines principals perquè no se t’escapi ni una senyal.

Deixa’t portar per la teva intuició amb la teva tribu i gaudeix d’un matí d’exploració i descoberta per Tarrés.

El mapa està dissenyat per l’expert espluguenc en curses d’Orientació Felip Gili, organitzador de les Wild Board Rogaine. Podreu comptar amb els seus consells i indicacions!

No esperis a última hora! El dia 2 de maig tanquem les inscripcions a les 23:59h.

Et pots apuntar a una de les dues modalitats, segons l’edat dels teus cadells. Cal que t’inscriguis clicant dins d’aquest formulari .

Que no t’ho expliquin, vine a viure aquesta aventura amb la teva Tribu!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
6 maig, 2023
Fins el 6 maig, 2023
9:00 am

A Cau de Bosc · acaudebosc@gmail.com · 654496645 · 693807914 Tarrés (Lleida)

Avís de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació