Qui som?

Quan el que fas es converteix en diversió i passió, deixa de ser una obligació per transformar-se en gaudi.

Aquest projecte ha sorgit fruit de la passió i el respecte que l’educació, la infància i la natura desperten en nosaltres.

Volem compartir la nostra mirada educativa per a construir una altra realitat que parteix de la necessitat d’un nou paradigma educatiu, on la natura, l’educació viva, l’acompanyament respectuós i el joc lliure formen els eixos vertebradors del nostre projecte educatiu A Cau de Bosc.

Concebem l’educació com un acompanyament a l’infant amb l’objectiu que es desenvolupi de forma holística en un entorn i un ambient respectuós amb un mateix, amb els altres i amb l’hàbitat, per tal que l’infant es pugui relacionar amb el món amb una actitud curosa i segura.

EVA ORTEU HERRERO

Amant de la natura, la infància, l’educació i el respecte. Comprensiva, inconformista, coherent, perseverant, somiadora, investigadora, perfeccionista, aventurera, companya i mare de tres fills.

Fundadora i mestra acompanyant del projecte educatiu A Cau de Bosc i vocal de la Federació EdNa.

Mestra d’Educació Infantil formada en Escola bosc i Educació a la Natura, Educació Holística i Educació Viva. Experiència en el món del lleure.

ANNA PRAT SERRA

Mare de dues filles. Apassionada de la meva feina, el món dels infants, l’educació i la natura. Alegre, observadora, pacient, constant i amb moltes ganes d’aprendre a cada moment.

Mestra acompanyant cofundadora i referent en llengua anglesa del projecte educatiu A Cau de Bosc.

Filòloga formada en educació viva i activa, escola bosc, pedagogia sistèmica i disseny humà. Àmplia experiència en el món del lleure i la natura.