Qui som?

Quan el que fas es converteix en diversió i passió, deixa de ser una obligació per transformar-se en gaudi.

Aquest projecte ha sorgit fruit de la passió i el respecte que l’educació, la infància i la natura desperten en nosaltres.

Volem compartir la nostra mirada per a construir una altra realitat que parteix de la necessitat d’un nou paradigma, on la natura, l’educació viva, l’acompanyament respectuós i el joc lliure formen els eixos vertebradors del nostre projecte educatiu A Cau de Bosc.

Concebem l’acompanyament a l’infant amb l’objectiu que es desenvolupi de forma holística en un entorn i un ambient respectuós amb un mateix, amb els altres i amb l’hàbitat, per tal que l’infant es pugui relacionar amb el món amb una actitud curosa i segura.

EVA ORTEU HERRERO

Amant de la natura, la infància, l’educació i el respecte. Comprensiva, inconformista, coherent, perseverant, somiadora, investigadora, perfeccionista, aventurera, companya i mare de tres fills.

Fundadora i acompanyant del projecte educatiu A Cau de Bosc.

Mestra d’Educació Infantil formada en Escola bosc i Educació a la Natura, Educació Holística i Educació Viva. Experiència en el món del lleure.

ROSER SERÓ DOLCET

Apassionada per la vida, la natura i per tots els éssers que l’habitem. No concebo cap altra manera d’acompanyar els infants que no sigui des del màxim respecte i amor.

Empàtica, compromesa, entregada, lluitadora, companya de vida i mare de dues meravelloses criatures.

Diplomada en Educació Infantil, formada en Educació Viva i Educació a la Natura, tinc experiència en projectes educatius a la natura i acompanyo, des del cor, les fades i els follets d’A cau de bosc.