SEGONA EDICIÓ DEL CURS “CURRÍCULUM Y NATURALEZA” AMB MARÍA MAYORGA ALS BOSCOS DE TARRÉS

Es posposa la data de la segona edició del curs Currículum y Naturaleza a càrrec de María Mayorga de Escuela Innatura per al primer cap de setmana de setembre del 2020 per motius de seguretat.

Així que apunteu pròxima data pel 5 i 6 de setembre, per començar el curs amb molts recursos y sense por de dur a terme el currículum a l’aire lliure.

La primera edició va ser tot un èxit i tenim moltes ganes de repetir experiència per la gran demanda que va tenir, ja que es va quedar gent en llista de espera.

Si ets professional del món de l’educació, estudiant o simplement estàs interessat/da en com es pot vincular l’educació a la natura des d’una perspectiva vivencial i pràctica, aquest curs va amb tu.

Recursos, sinergies, compartir, construir, experimentar, habitar el medi natural amb respecte i creativitat,  amb mirada d’infant i moltes coses més és el que trobaràs en aquest curs.

Les places són limitades per a garantir la cura i fluir del grup. Podeu consultar el seu contingut aquí.

Les inscripcions les podeu fer directament a la pàgina de escuelainnatura.com

Ens veiem al setembre als boscos de Tarrés.

Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin

A Cau de Bosc · acaudebosc@gmail.com · 654496645 · 693807914 Tarrés (Lleida)

Avís de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació