Límits i explosions emocionals

Xerrada adreçada a famílies i educadors/es d’infants d’entre 0 i 9 anys per Judith Besora, educadora de pares i mares certificada per la Positive Discipline Association i fundadora de La Tribu, entre moltes altres coses.

Acompanyar als infants no és una tasca fàcil, no venen amb un manual d’instruccions sota el braç, però sí que són uns/es grans mestres de vida i cal saber observar-los i escoltar-los per poder donar resposta a les seves necessitats.

Si necessites eines per a saber on es troba l’equilibri entre donar ales, a la vegada que assenyales el camí, o et preguntes com ho pots fer per a què els límits siguin realment respectats, o no saps com sostenir un límit quan el teu fill o la teva filla explota…

En aquesta xerrada descobrirem les claus per respondre aquestes qüestions i per acompanyar les explosions dels nostres fills de manera efectiva per minimitzar-ne la freqüència, la durada i la intensitat, a la vegada que creem un ambient més agradable a l’espai de convivència.

Si creus que aquesta xerrada és per a tu, reserva la teva plaça al formulari d’inscripció i rebràs indicacions per a fer el pagament de la reserva.

T’esperem el proper dissabte 7 de maig a les 10:30h. al refugi d’A Cau de Bosc, edifici del Sindicat de Tarrés. Les places són limitades!

Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
7 maig, 2022
Fins el 7 maig, 2022
10:30

A Cau de Bosc · acaudebosc@gmail.com · 654496645 · 693807914 Tarrés (Lleida)

Avís de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació