Taller intensiu de Comunicació No Violenta

Si et ve de gust enriquir la teva comunicació per a tenir una millor relació amb tu mateix/a i amb el teu entorn, tant laboral com personal, aquest taller et pot ajudar a aconseguir millorar el clima laboral i el maneig de conflictes interpersonals aplicant les eines que t’ofereix.

La Comunicació No Violenta genera diàleg i comprensió, es tracta d’un nou idioma que facilita la comunicació en les relacions humanes. 

El proper 21 de maig, de 9:30 a 14:00, t’esperem a Tarrés, a l’edifici del nostre refugi d’A Cau de Bosc, a la sala polivalent del Sindicat.

La Biljana Markovic i la Milagros Marco ens facilitaran un taller intensiu i introductori de Comunicació No Violenta basada en el mètode de Marshall Rosenberg amb els següents continguts:

1.Conceptes bàsics de la CNV i els seus eixos fonamentals

La comunicació es basa en els principis històrics de la NoViolenta, que és l’estat natural de compasió quan no hi ha violència  present al cor. La CNV ens recorda el que ja sabem instintivament sobre l’agradable que ens fa sentir al connectar-nos automàticament amb un altre ésser humà.  

2.Processos i etapes de la CNV

Observar la situació: el fet objectiu que et produeix sentiments i necessitats.

Reconèixer el com m’afecta aquest fet/sentiment.

Identificar la necessitatque hi ha sota d’aquest sentiment.

Expressar una petició negociable, aquesta petició es formula de forma positiva, concreta, precisa i realitzable.

Diàleg – escolta i comprensió a l’altre. A través de l’escolta activa o empàtica es facilita la comprensió i la comunicació. 

Pràctica personal i diàlegs honestos. Per adquirir habilitats per a poder expresar el que necessitem, pensem i sentim des d’un lloc on no hi ha judici.

Reserva la teva plaça al formulari d’inscripcions. T’enviarem la confirmació de la teva reserva i un mail amb els passos per a fer el pagament de la inscripció.

El preu és de 25€ per participant. 

Les places són limitades, farem grup a partir de 10 persones i màxim serem 20. 

T’apuntes?

Tot el que s’ha integrat en la CNV es conèixer des de fa segles  sobre la consciència, el llenguatge, les habilitats de comunicació i l’ús del poder que ens permet  mantenir una perspectiva d’empatia cap a nosaltres mateixos/es i cap a les altres persones, fins i tot en condicions difícils.

Marshall B. Rosenberg

Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
21 maig, 2022
Fins el 21 maig, 2022
9:30 a 14:00

A Cau de Bosc · acaudebosc@gmail.com · 654496645 · 693807914 Tarrés (Lleida)

Avís de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació