TALLER D’ANIMALS DE PODER AMERINDIS

Atenció, Atenció!

Comencem una sèrie de tallers de creixement personal des de l’energia dels animals de poder amerindis, facilitat per l’Anabel Bañeres.

“Em dedico a l’estudi i el treball de la Simbologia com a eina orientada a fer conscient aspectes de l’inconscient de la persona, i que un cop benentès suposen un potencial per a fer canvis vitals, millorar la comprensió d’un mateix i la qualitat de vida.

La Simbologia l’aplico en diferents medis: com el treball amb cartes, dibuixos, les Essències Florals, la Pintura Simbòlica i l’apassionant món dels Animals de Poder i les seves ensenyances tan riques i profundes com subtils, belles i encoratjadores.”

En aquest primer taller coneixerem la figura de l’Animal de Poder de la mà de la Tradició Amerindia. Treballarem com podem connectar-hi i com pot inspirar-nos i ajudar-nos.

La Guia d’un Animal de Poder et pot acompanyar durant molt de temps, guiant-te per benentendre algun aspecte de la teva personalitat o bé pot estar per un període més curt per ajudar-te a entendre una situació puntual en la teva vida.

Pots tenir més d’un Guia, fins i tot varis. Al conèixer-los pots connectar-hi conscientment sempre que vulguis i sentir la seva generosa energia.

L’Animal que ve a tu és aquell amb qui mantens un lligam especial.

En el teu interior estan presents les qualitats de l’Animal, encara que és possible que no les reconeguis en tu en la seva totalitat. La funció de l’Animal de Poder és guiar-te per que les puguis desenvolupar.

Aquest primer taller ens servirà per familiaritzar-nos amb l’energia dels Animals de Poder, amb la seva guia i amb el llenguatge de la Natura. És el punt de partida d’un seguit de tallers monogràfics on treballarem amb diferents Animals, d’entorns diversos, i el que simbolitzen amb més profunditat (una tria acurada per ajudar-nos en diferents moments dels cicles vitals). Tot i així, acollint sempre l’Animal que vingui a tu de manera espontànea.

Material necessari pel taller:

  • estoreta i coixí
  • el que necessitis per si vols tapar-te durant la relaxació
  • llibreta i bolígraf
  • mocador per tapar-te els ulls

Aquest taller té un preu super especial promocional de 5€ (preu real 25€).

Per a formalitzar la inscripció cal que facis la reserva de la teva plaça omplint el formulari de registre, fer el pagament al número de compte ES11 3140 0001 9800 1527 1500 indicant el teu nom + taller al qual t’inscrius i enviar un justificant de pagament a acaudebosc@gmail.com

Les places són limitades!

T’animes?

Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
14 maig, 2023
10:00 a.m.

A Cau de Bosc · acaudebosc@gmail.com · 654496645 · 693807914 Tarrés (Lleida)

Avís de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació