TALLER MONOGRÀFIC D’ANIMALS DE PODER: LA PAPALLONA

Després del preciós taller d’Animals de Poder Amerindis, del passat 14 de maig, us vam promete que continuaríem fent tallers monogràfics de diferents animals, perquè tots els animals tenen molt a aportar-nos.

En aquests Tallers Monogràfics treballarem, en profunditat, un Animal de Poder per taller, i la vinculació de les seves bondats amb el procès que estem vivint. El relacionarem també amb altres animals i elements de la natura, tot plegat al servei del què necessitem comprendre en aquest moment. Tenint sempre en compte l’animal o animals que, de forma espontànea, vinguin a tu.

Prepareu l’agenda perquè ja el tenim aquí, el proper dissabte 3 de juny!

Aquesta vegada començarem per “La Papallona“, que conscientment ens acompanya en el nostre dia a dia a A Cau de Bosc…

El taller serà facilitat per l’Anabel Bañeres, la qual es dedica a l’estudi i el treball de la Simbologia com a eina orientada a fer conscient aspectes de l’inconscient de la persona, i que un cop benentès suposen un potencial per a fer canvis vitals, millorar la comprensió d’un mateix i la qualitat de vida.

La Simbologia l’aplica en diferents medis: com el treball amb cartes, dibuixos, les Essències Florals, la Pintura Simbòlica i l’apassionant món dels Animals de Poder i les seves ensenyances tan riques i profundes com subtils, belles i encoratjadores.

La Papallona és Símbol de Transformació per exel.lència. Amb la seva Inspiració i Guia anirem entenent les diferents fases del Procès de Canvi, en quina etapa ens trobem i com podem col.laborar en aquest canvi de forma conscient.
Veurem també quines resistències tenim i perquè. La Sabiesa de la Papallona respecte les diferents fases del Procès de Transformació ens ajudarà a minimitzar o neutralitzar el malestar que ens genera la resistència al canvi.
Aquesta informació anirà arribant de forma suau i natural desde l’enegia de la Papallona, de la Natura, que ens aproxima a Benentendre’ns, Acceptar-nos, Estimar-nos, i descobrir el nostre Potencial.


Un Animal de Poder és un Guia que ens ajuda a Reconnectar amb els nostres Talents i amb qui realment Som.

(Anabel Bañeres)

Amb el taller “La Papallona” iniciem una sèrie de monogràfics sobre els Animals de Poder que ens poden inspirar i ajudar en els diferents moments del nostre dia a dia i del cicle vital que estem vivint.

El taller durarà dues hores aproximadament, sense comptar que es pot allargar una mica més si les persones participants necessiten compartir les seves experiències.

Sempre que es pugui es durà a terme al bosc, i en cas de què no es pugui, el farem al Regufi de l’Escola Bosc.

Material necessari pel taller:

  • estoreta i coixí
  • el que necessitis per si vols tapar-te durant la relaxació
  • llibreta i boligraf
  • mocador per tapar-te els ulls

Aquest taller té un preu de 25€.

Per a formalitzar la inscripció cal que facis la reserva de la teva plaça omplint el formulari de registre, fer el pagament de la reserva de 5€ al número de compte:

 ES11 3140 0001 9800 1527 1500

indicant el teu nom + taller PAPALLONA i enviar un justificant de pagament dels 5€ a acaudebosc@gmail.com

L’import restant el pots fer en efectiu el dia del taller.

Les places són limitades!

Compartició en whatsapp
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
3 juny, 2023
10:00 am

A Cau de Bosc · acaudebosc@gmail.com · 654496645 · Tarrés (Lleida)

Avís de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació